Nimeni on Arto Kettunen. Olen ammatiltani taidemaalari. Valmistuin kuvataiteilijaksi Saimaan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Valmistumisen jälkeen olen pitänyt yksityisnäyttelyjä, sekä osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin eri puolella Suomea mm. Taidekeskus Salmelassa vuosina 2016 ja 2017. Seuraava yksityisnäyttelyni on Helsingissä, Taidemaalariliiton tm-galleriassa elokuussa 2018. Voit katsoa koko ansioluetteloni täältä.

Olen listannut tämän sivun loppuun, myynnissä olevia teoksiani hintatietoineen. Teokset on ryhmitelty valmistusvuoden mukaiseen järjestykseen.

Katso teoslista rauhassa lävitse. Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkun työn itsellesi, tai sinulle herää jotain kysymyksiä teoksiin liittyen, ota minuun yhteyttä sähköpostilla: arto.kettunen (at) live.com tai
tämän lomakkeen kautta.

Jos päätät hankkia itsellesi jonkin teoksista. Teos voidaan toimittaa teille suoraan kotiovelle (pääkaupunkiseutu) tai postin välityksellä (muu Suomi tai ulkomaat). Maksaminen onnistuu helposti joko käteisellä, tilisiirrolla tai PayPalin kautta. Teosten noutaminen työhuoneeltani Helsingistä on myös mahdollista. Teosta on myös mahdollista tulla katsomaan työhuoneelleni, ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kaikki teokset toimitetaan ripustusvalmiina (poislukien paperille tehdyt teokset). Kaikissa teoksissa on signeeraus sekä valmistusvuosi etu- ja takapuolella. Osa teoksista on valmiiksi kehystetty, tämä on mainittu teoslistassa framed-merkinnällä. Maalaukset on maalattu pääasiassa joko kankaalle tai mdf-levylle.

*

Etkö löytänyt mieleistäsi taulua sivulta?

Ei hätää! Otan tällä hetkellä vastaan myös tilaustöitä (muotokuvat, maisemat ja muut tilaustyöt). Maalaan kaikki tilaustyöt pääasiassa valokuvan pohjalta.

Katso lisätietoja muotokuvan tilaamisesta täältä:
www.muotokuvamaalaus.fi

Tilaustöihin liittyen ottakaa yhteyttä sähköpostilla: arto.kettunen (at) live.com tai tämän lomakkeen kautta, niin keskustellaan asiasta lisää.
_________________________

IN ENGLISH

I have listed below, several artworks of mine, that are currently for sale. If you are interested of purchasing one of my paintings, please contact me via email: arto.kettunen ( at ) live.com.

If you are interested of ordering a commissioned work (portrait, landscape, etc...) please contact me, and let’s discuss more!

_________________________

Myynnissä olevat teokset:

2017


2016


2015
20142013


20122011
*


Löysitkö jotain kiinnostavaa! Ota yhteyttä sähköpostilla:
arto.kettunen (at) live.com tai tämän lomakkeen kautta.